Serbian HR Community čini 500+ HR profesionalaca iz najistaknutijih lokalnih i svetskih kompanija.

Delimo najsavremenije HR prakse kroz publikacije, jedinstvene projekteoffline i online događaje.

Zajedno osnažujemo HR funkciju i činimo je strateškom pozicijom u kompaniji.

Nosioci promena,
na početku i na kraju, uvek su ljudi. 

U prirodi je ljudi da se udružuju i nalaze rešenja zajedno, naročito kada ona nisu laka i kada su upućena na širu društvenu promenu. Svaka inicijativa da se zajednica prepozna i podigne je dragocena.

 

Slaba strana HR-a u Srbiji, a i regionu, jeste neusklađenost praksi i znanja. Postoje izuzetno razvijeni HR sektori sa jakim profesionalcima i izuzetnim praksama. Ove prakse često dolaze iz centrala kompanija koje su globalne, dok domaće kompanije nekada znatno zaostaju za njima. Ta neusklađenost ometa proces generisanja znanja – jedni znaju puno i imaju mogućnost da se kontinuirano usavršavaju, kao i delimičnu ili čak potpunu podršku menadžmenta u tome, dok drugi jedva izlaze iz okvira nekadašnje kadrovske službe, nekada možda i samo promenom imena.

Serbian HR Community nastao je sa ciljem da se HR funkcija prvenstveno osnaži, kroz deljenje znanja i najboljih praksi usaglasi sa globalnim trendovima, približi biznisu i osvesti svoju vrednost kao izuzetno bitna strateška funkcija u svim kompanijama koje brinu o svojim zaposlenima. Kroz meetup-ove, publikacije, industrijske događaje, stručne odbore i mnoštvo drugih HR aktivnosti usmerenih na jačanje zajednice - mi ćemo u tome uspeti. Zajedno.

MODELI ČLANSTVA

U SERBIAN HR COMMUNITY

Napomena: Ukoliko ste izvođač HR usluga (konsultant, kouč, trener)
postanite deo zajednice kroz HR WORLD BENEFIT program
Prijava za članstvo u Serbian HR Community
Izaberite model članstva
Oblast interesovanja u HR:
 

HR WEEK 2020 

The Biggest HR Industry Event In The Region

23rd - 27th of November

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon