HR razvija ljude.
A ko razvija HR?

HR World postoji dve godine i aktivno vodi 21 projekat namenjen HR zajednici, od čega 18 besplatno. Cilj inicijative je transformacija HR struke iz tradicionalne u inovativniju i humaniju.

HR World projekti su pre svega namenjeni HR profesionalcima i mladima koji žele HR karijeru. Ipak, situacija je drastično kompleksnija ako želite suštinsku promenu. Dugoročno smo posvećeni izgradnji HR zajednice, te se stoga trudimo da okupimo sve strane zainteresovane za budućnost i unapređenje HR-a.

Do sada je realizovano desetine projekata, a stotine ljudi je na različite načine povezano kroz njih – kao predavači, autori ili krajnji korisnici. Ponosni smo i na dve publikacije koje izdajemo – HR World i Coaching. Najponosniji na to da HR zajednica prepoznaje HR World kao element koji ulaže snagu da se stvari suštinski promene.

 

Kompanije koje su do sada na različite načine podržale naš rad su: PepsiCo, Erste bank, Trizma, Hyperoptic, SR Technics, JTI, Komercijalna banka, VIP, Manpower, Adecco, Jysk, Continental, Tehnomanija, Mercator itd. Projekte sprovodimo u svih šest zemalja u regionu.

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
Kontaktirajte nas

© 2023 by Klein Private Equity. Proudly created with Wix.com