HR razvija ljude.
A ko razvija HR?

HR World postoji dve godine i aktivno vodi 21 projekat namenjen HR zajednici, od čega 18 besplatno. Cilj inicijative je transformacija HR struke iz tradicionalne u inovativniju i humaniju.

HR World projekti su pre svega namenjeni HR profesionalcima i mladima koji žele HR karijeru. Ipak, situacija je drastično kompleksnija ako želite suštinsku promenu. Dugoročno smo posvećeni izgradnji HR zajednice, te se stoga trudimo da okupimo sve strane zainteresovane za budućnost i unapređenje HR-a.

Do sada je realizovano desetine projekata, a stotine ljudi je na različite načine povezano kroz njih – kao predavači, autori ili krajnji korisnici. Ponosni smo i na dve publikacije koje izdajemo – HR World i Coaching. Najponosniji na to da HR zajednica prepoznaje HR World kao element koji ulaže snagu da se stvari suštinski promene.

 

Kompanije koje su do sada na različite načine podržale naš rad su: PepsiCo, Erste bank, Trizma, Hyperoptic, SR Technics, JTI, Komercijalna banka, VIP, Manpower, Adecco, Jysk, Continental, Tehnomanija, Mercator itd. Projekte sprovodimo u svih šest zemalja u regionu.

CREATIVE HR
HR World Magazine
HR Podcast
HR TV
HR VR Lab
HR MILLENNIALS
HR Starter
HR Starter Alumni
Job At First Sight
HR COMMUNITY
Benefit Card
Serbian HR community
WELLBEING HR
HR Walk
HR Retreat
HR Trail race
HR PROFESSIONALS
Business School of HR
HR Accelerator
HR Shop
HR Chat
HR EVENTS
HR WEEK
Disrupt HR
COACHING CULTURE
 Coaching Magazine
Coaching Day
Coaching Hub 

HR WEEK 2020 

The Biggest HR Industry Event In The Region

23rd - 27th of November

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon