HR PROFESSIONALS

HR SHOP

HR SHOP je glas svakog HR-a, izražen u formi jednostavnih, kvalitetnih i korisnih predmeta. Svaki proizvod je lični iskaz. Ponekad HR-ovi ne mogu izraziti svoje mišljenje biznis-orjentisanim ljudima ili čak sopstvenim kolegama, zato će kolekcije obrađivati teme reputacije, strateškog pozicioniranja i vrednosti HR-a.

 

Kupovinom predmeta direktno podržavate naše pro-bono HR projekte bez čekanja na bilo čije odobrenje budžeta.

HR ACCELERATOR

HR ACCELERATOR nastao je iz uvida da HR zadovoljava mnoge potrebe kroz outsource kanale. Postavlja se pitanje prilagođenosti usluga koje se pružaju i da li izvođači tih usluga brzo uočavaju promene u potrebama uske niše klijenata koji imaju specifične potrebe, te da li promptno vrše prilagođavanje svog programa.

 

HR Akcelerator će pružiti mentorsku podršku i kanale promocije startupovima sa HR uslugama, konstatno vraćajući novim preduzetnicima informaciju šta tržište traži i da li trendovi nameću neke nove potrebe. Cilj je uključivanje akadamske zajednice u projekat HR akcelerator kako bi se znanja akumulirana u teoriji na što bolji način primenila u praksi i donela nova rešenja i metodologije.

BUSINESS

SCHOOL OF HR

Business School of HR je škola koja je nastala kao potreba da se pomogne HR zajednici u celini, kao i svim kompanijama koje imaju službu HR-a. Cilj osnivanja škole jeste deljenje znanja o aktivnostima u okviru ljudskih resursa kao i njihova praktična primena. Koncept škole je takav da zadovoljava potrebe:

 

HR profesionalaca koji bi želeli da se usavršavaju u nekom određenom segmentu ljudskih resursa

 

Direktora kompanija koji bi želeli da znaju više o ulozi i obavezama zaposlenih u HR-u, kako bi ih na pravi način podržali i dobili stratešku podršku

 

HR specijalista koji bi želeli da prošire svoja znanja iz svoje oblasti rada ili da saznaju više o drugim aktivnostima u okviru delatnosti rada u oblasti ljudskih resursa

 

HR generalista koji bi želeli da se specijalizuju za određenu oblast

 

HR početnika

 

Svakog ko bi želeo i razmišlja da otpočne karijeru u HR-u

HR CHAT

HR CHAT su dinamični susreti HR profesionalaca iz različitih industrija i veličina kompanija na različite aktuelne HR teme. HR Chat diskusije su moderirane i traju samo 60 minuta. Rezultat ovih okupljanja jeste besplatno deljenje uvida sa HR i biznis zajednicom putem društvenih mreža i blog sekcije.

Ukoliko želite da učestvujete u događaju ili predložite HR temu koju biste želeli da obradimo, javite nam se sa vašom idejom.

HR WEEK 2020 

The Biggest HR Industry Event In The Region

23rd - 27th of November

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon