HR MILLENNIALS

HR STARTER

HR ENTER

HR STARTER / HR ENTER je dvomesečni besplatni program namenjen studentima. Ciljevi programa su sagledavanje šire slike HR funkcije i priprema studenata i diplomaca za buduću HR karijeru. Mladi se tokom programa kroz predavanja i praktične primere uče o osnovnim HR procesima i aktivnostima, ali i o modernim HR principima (data-driven, agile mindset, mobility, ownership, empowerment) i njihovoj praktičnoj primeni u biznis okruženju. Program je zasnovan na interakciji, dinamičnom timskom radu i zahtevnim grupnim zadacima. Slogan programa je HR Starter – HR OUT OF THE BOX.

 

Program se sprovodi u svim zemljama Adriatic regiona (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna, Hvatska, Slovenija). Predavači koji su se družili sa mladim kolegama došli su iz kompanija kao što su Microsoft, Telenor, VIP, Erste banka, Porto Montenegro, Air Serbia, Delta holding, Mercator...

JOB AT FIRST SIGHT

JOB AT FIRST SIGHT web aplikacija omogućava da se online susret mladih i poslodavaca odigra što autentičnije – da se prepoznaju po energiji, senzibilitetu, zajedničkim vrednostima, ključnim rečima. Poslodavci sada mogu da na jednostavan način prepoznaju mlade koji su “a perfect match”.

 

Pogledajte video prezentaciju kandidata za prvi posao ili praksu, ako odgovara – preuzmite CV i pozovite ih na intervju. Umesto skeniranja na stotine dokumenata i prijava za posao, brzo i lako pristupite bazi video prezentacija kandidata za posao.

 

Tu počinje čarolija spajanja energizovanog, nebrušenog talenta sa kompanijom – HR magija zasnovana na uporednim sličnostima i istim vrednostima. 

HR WEEK 2020 

The Biggest HR Industry Event In The Region

23rd - 27th of November

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon