Sve što ste želeli da pitate u vezi rada od kuće i izazova koji prate reorganizacije u kompanijama, a niste imali koga, moći ćete da pitate eksperte iz ove oblasti.

Treće izdanje HR Savetovanja realizovaćemo zajedno sa našim partnerima Karanovic & Partners i Hemofarm, a o pitanjima vezanim za ove teme razgovaraćemo sa ekspertima iz ove oblasti Milenom Jakšić Papac i Svetlanom Bracko Milošević.

 

Milena Jakšić Papac, Partner & Head of Employment Practice Group u Karanović & Partners, savetuje o svim aspektima radnog prava, a na listi njenih klijenata nalaze se multinacionalne kompanije, međunarodne organizacije i diplomatske misije. Savetovala je neke od vodećih domaćih i međunarodnih kompanija koje posluju u Srbiji. Milena je priznata pravnica i na vodećim međunarodnim listama rangirana kao vrhunski advokat u oblasti zapošljavanja.

 

Svetlana Bracko Milošević je viši pravni savetnik za radno pravo i usklađenost poslovanja u Hemofarmu AD, farmaceutskoj kompaniji koja je član međunarodne STADA Grupe. Dugogodišnje iskustvo u pružanju stručne podrške u domenu različitih radno-pravnih pitanja poput: zasnivanja i prestanka radnog odnosa, organizacionih promena, rešavanja viška zaposlenih, kolektivnog pregovaranja, mobinga, savetovanja u M&A transakcijama, kao i podrške u delu zaštite podataka o ličnosti i privatnosti, zaštite poverljivosti, praćenja i implementacije internacionalnih i kompanijskih standarda usklađenosti.Prijavite se na linku u bio.

 

Prijavite se na: bit.ly/hr-savetovanje03

Vidimo se 15.10. u 15h!

HR WEEK 2020 

The Biggest HR Industry Event In The Region

23rd - 27th of November

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon