Sve što ste ikada želeli da znate iz oblasti radnog prava a niste imali koga da pitate, moći ćete da saznate 16. jula na prvom online HR Savetovanju!

Prvo izdanje HR Savetovanja realizovaćemo zajedno sa našim partnerima Sberbank i BDK Advokati, a o pravnim pitanjima koja nas sve zanimaju razgovaraćemo sa ekspertima iz ove oblasti Minom Protić i Nikolom Cincovićem.

Mina svoju karijeru započinje u advokatskoj kancelariji specijalizovanoj posebno u oblasti radnog prava i usmerenoj na pružanje podrške HR-u, a danas je Labour Relations Manager, gde pored rešavanja svih radno-pravnih pitanja, aktivno učestvuje u svim segmentima i procesima HR-a, preusmeravajući se postepeno na ulogu HR Business partnera za Retail.

Nikola je Senior Associate u advokatskoj kancelariji BDK advokati, specijalizovan za oblast radnog, imigracionog prava i zaštite podataka o ličnosti. Učestvuje u radu radnopravnih i HR odbora Saveta stranih investitora i Američke privredne komore. U izboru globalnog direktorijuma advokata i advokatskih kancelarija Legal 500, prepoznat je kao "rising star" advokat u oblasti radnog prava u Republici Srbiji za 2020 godinu.

Vidimo se 16.07. u 15h!

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon