PRIJAVITE SE ZA

DEVETI SERBIAN HR COMMUNITY

ONLINE EVENT

 29. maj od 14-15:30h 

 HR 

 GAMIFICATION  

Gejmifikacija u HR-u je upotreba mehanizma igre u scenarijima poslovnih procesa i biznis okruženja. Ovi mehanizmi se koriste za rešavanje problema, angažovanje zaposlenih, a posebno se koriste u razvoju zaposlenih, motivaciji, korporativnom učenju i regrutaciji.

 

Gejmifikacija zapravo stimuliše naše bazične ljudske instinkte i motiviše nas da se investiramo u određenu igru. To pomaže zaposlenima da vizualizuju svoja dostignuća i brže stignu do sledećeg cilja. Gejmifikacija angažuje zaposlene na različite načine i pomaže im da razviju razne korisne mehanizme poput saradnje, zabavljanja na poslu, davanja feedbecka i priznanja. 

 

Gejmifikacija ostavlja velike mogućnosti za unapređenje HR procesa, od vizuelnog prikazivanja employee jouneya do pravljenja avatara i učenja kroz igru. Panelisti su:

Jovana Ivanović, Senior Talent Acquisition and Identification Manager u CocaCola

Jelena Manić Radoičić, Senior HR Partner  u Assert

 BESPLATANO ZA SVE ČLANOVE  "SERBIAN HR COMMUNITY"
Da biste se prijavili za online event kao postojeći član SHRC zajednice, potrebno je samo da popunite brzu prijavu preko Zoom aplikacije: 
Niste član SHRC zajednice HR profesionalaca? Priključite nam se i prisustvujete online događaju potpuno besplatno, kao i svim sledećim SHRC okupljanjima! Obezbedili smo posebne popuste za HR usluge, industrijske događaje kao i partnerske HR događaje u celom regionu.

POWERED BY

zoom-logo.png

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon