CREATIVE HR

HR WORLD MAGAZIN

HR WORLD MAGAZIN donosi inovacije i trendove u HR-u kroz tekstove relevantnih autora. Časopis se u tiražu od 2000 komada besplatno distribuira biznis zajednici. Pored HR publike, časopis je usmeren i na C-level kako bi zajedno bolje pozicionirali i iskoristili prednosti moderne HR funkcije u kompaniji.

 

Časopis ima svoju redakciju sastavljenu od stručnog i naučnog urednika, novinara, volontera, fotografa i dizajnera.

HRW TV/PODCAST

HR WORLD MEDIA su TV i audio/podcast formati koji će u raznim postavkama zabeležiti deljenje znanja i iskustava između uglednih HR stručnjaka. Biće distribuirani posredstvom zvaničnog YouTube kanala.

Audio formati koji će u raznim postavkama zabeležiti deljenje znanja i iskustava između uglednih HR stručnjaka. Biće distribuirani posredstvom zvaničnog SoundCloud kanala.

HR VR LAB

HR VR LAB nastao je tokom rada sa mladima, kada smo ustanovili da razgovor za posao, a posebno prvi, predstavlja veliki psihološki izazov.

 

To nas je inspirisalo da započnemo sa dizajnom VR aplikacije koja simulira razgovor za posao i priprema kandidate za to iskustvo, istovremeno im omogućavajući neograničen broj isprobavanja odgovora na tipična i netipična pitanja.

HR WEEK 2020 

The Biggest HR Industry Event In The Region

23rd - 27th of November

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon