COACHING CULTURE

COACHING MAGAZINE

Časopis Coaching izlazi od maja 2017. godine i usmeren je na razvoj koučing kulture u regionu. Uz pomoć sadržaja relevantnih autora koučing se približava biznis i široj društvenoj zajednici. Sadržaji (intervjui, HR reč, Koučing priče) fokusirani su oko teme broja. Tekstovi obuhvataju teoriju, ali i deljenje iskustva kako koučing može da se primeni u cilju postizanja najboljih rezultata.

 

U trećem broju “Coaching” magazina čitajte specijal o koučingu u prodaji: Kako to rade veliki?

Autori tekstova dolaze iz kompanija kao što su VIP, Ikea, Microsoft, Nelt i drugi.

Više o tome i drugim inovacijama u svetu Coaching-a pročitajte u časopisu.

COACHING HUB

Pored biznis inkubacije cilj Coaching huba je povezivanje koučing, biznis i akademske zajednice. Najznačajniji efekat Coaching huba bio bi sistemska podrška razvoju biznis koučinga.

COACHING DAY

COACHING DAY je serija regionalnih događaja u organizaciji HR World i Coaching časopisa. Cilj događaja jeste najšira popularizacija koučinga. 

Prvi COACHING DAY realizovan je u Beogradu 10. maja 2018. u vreme Međunarodne koučing nedelje. Usledili su događaji u Novom Sadu (jun), Skoplju (jul), Podgorici (avgust) i Zagrebu (septembar). Operativni cilj jeste organizacija Coaching day događaja u celoj Adria regiji sa isporučenih više stotina besplatnih sesija u kojima će građani kreirati iskustvo realne koučing sesije i raditi sa profesionalnim koučevima.

 

Prvi nacionalni COACHING DAY održan je sredinom novembra 2018. godine u četiri grada u Srbiji istovremeno. Građani su imali priliku da uživaju u besplatnim koučing sesijama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici.

HR WEEK 2020 

The Biggest HR Industry Event In The Region

23rd - 27th of November

Ljube Didića 26/1

11000 Beograd, Palilula

Kontaktirajte nas
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon