JOB AT FIRST SIGHT

Došlo je vreme kada HR postaje sve više tehnološki orjentisan dok poslodavci teže da zaposle talentovane osobe koji gaje interesovanja za inovativne tehnologije i ne plaše se da ih upotrebe. Na današnjem tržištu rada, potrebno je kreirati nešto hrabro i lično kako bi mladi zadobili pažnju poslodavaca.

I to je osnovni razlog zašto naša platforma za kreiranje Video CV-a stvara toliki odjek među novom generacijom i progresivnim HR menadzerima najboljih kompanija.

Pogledajte video prezentaciju kandidata za prvi posao ili praksu, ako odgovara – preuzmite CV i pozovite ih na intervju.

 

Umesto skeniranja na stotina dokumenata i prijava za posao, brzo i lako pristupite bazi video prezentacija kandidata za posao. Tu počinje čarolija spajanja energizovanog, nebrušenog talenta sa kompanijom – HR magija zasnovana na uporednim sličnostima i istim vrednostima.

JOB AT FIRST SIGHT web aplikacija omogućava da se online susret mladih i poslodavaca odigra što autentičnije – da se prepoznaju po energiji, senzibilitetu, zajedničkim vrednostima, ključnim rečima… Poslodavci sada mogu da na jednostavan način prepoznaju mlade koji su “a perfect match”.

  • Regrutacija i selekcija noseći su stubovi HR procesa. Kakve kandidate privlačimo, izabiramo i uključujemo u timove – takvu organzaciju možemo da očekujemo. Potrošiti manje vremena na uklapanje novozaposlenih u postojeću organizacionu kulturu i povećati procenat retencije zahteva od nas da iznedrimo “a perfect match” za svaku poziciju.
  • Posmatrajući tržište rada zaključuje se da kandidata za prvi posao ili praksu ima dosta – ali da kvalitetni, oni koji su “a perfect match”, postoje samo u tragovima. Iskustvo HR-a povećava šanse da se pozicija popuni odgovarajućom mladom osobom, ali šta ako postoji lakši, brži i tačniji način da dođete do pozitivnog rezultata?
  • Kao iskusni HR-ovi, zapitajmo se: Šta mlada osoba bez radnog iskustva može da stavi u svoj CV a da je relevantno za regrutera? Koji to podatak može zaintrigirati HR um i uprkos nedostatku iskustva, baciti svetlo na još neotkrivenu, potencijalnu zvezdu vašeg tima?

HR World Millennials ima mrežu partnera – fakulteta i omladinskih udruženja kroz koja će se JOB AT FIRST SIGHT video baza dopunjavati. S druge strane, HR World Professionals oko sebe okuplja HR profesionalce – poslodavce, kroz veliki broj svojih projekata. Serija promotivnih događaja – sajmova zapošljavanja, tribina i predavanja za studente i mlade, omogućiće širu primenu JAFS platforme. Uključite se i vi.

Fasilitacija regrutacije

PRESELEKCIJA

Pravi kandidat na pravom mestu

Pomoć mladima da uđu u poslovnu zajednicu

Employer branding efekat